ПриватБанк закриває відділення по Україні: в чому причина

Якщо раніше ПриватБанк був безумовним лідером ринку за фактичною присутністю і обсягом послуг, то зараз, як повідомили у Національному Банку України, кількість відділень Привату скоротилась від 5336 на початку року, до 5153 станом на зараз.

За чисельністю лідерство зараз належить Ощадбанку, я   кий за останнє півріччя не закрив жодного відділення. Також серед ведучих банків, з найбільшою кількістю відділень знаходяться Райфайзен Банк -324, УкрСиббанк – 230, ПУМБ -221, трохи відстають від них Акордбанк, Креді Агріколь Банк та Сенс Банк.

Звичайно, розвиток фінансових технологій та можливість надання онлайн-послуг у банківських додатках, замість обслуговування в стаціонарному відділенні, призводить до того, що банки скорочують кількість цих відділень.
також, через війну та постійні атаки зі сторони ворога, відділення українських банків, що розташовувались на захоплених територіях були закриті. Це частина територій Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Як тільки окуповані території будуть звільнені – банки готові відновити свою роботу там. Так вже після деокупації Херсона відділення поновили свою роботу та обслуговування населення.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.