lifecell переманює абонентів Київстар: дешеві тарифи lifecell на номері Київстар

Тільки в lifecell можна зберегти свій номер телефону від іншого мобільного оператора і отримати вигідний тариф разом з переходом. Компанія пропонує клієнтам при перенесенні номера зберігати навіть код іншого мобільного оператора.

При цьому в компанії підкреслили, що перед тим, як подати заявку, користувачі Vodafone повинні переконатися, що послуга «зберігання номера» не підключена, щоб відключити послугу, наберіть *181*8#.

“При перенесенні номера до lifecell, ви повністю зберігаєте і номер, і код оператора. Тобто якщо ваш номер починався з 067, 097, 066, 050 чи інших цифр, то все так і залишиться” – зазначають в компанії.

Для користувачів перенесеного номера будуть доступні наступні тарифи з великими знижками:

Просто Лайф – 300 хвилин на всі мобільні, безліміт на lifecell та 8 ГБ інтернету за 90 грн/4 тижні( ціна тарифу без перенесення номера 160 гривень) .
Смарт Лайф – 25 ГБ інтернету, 800 хвилин на всі мобільні та безліміт на lifecell за 120 грн/4 тижні( ціна тарифу без перенесення номера 225 гривень).
Вільний Лайф – безліміт інтернету, 1600 хвилин на всі номери та безліміт на lifecell за 180 грн/4 тижні( ціна тарифу без перенесення номера 325 гривень) .

Всю інформацію для перенесення номера можна отримати на веб-сайті lifecell або зайшовши у магазин мобільного оператора.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.