Мобілізації більше не буде: на що замінять масову роздачу повісток і коли

Війна в Україні показала всім, на що здатна українська армія. Звичайно є недоліки, з якими Кабмін працює та виправляє їх. Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що незабаром будуть великі зміни в українській армії.

Так, за словами Прем’єра, скоро будуть великі реформи, про що йшлося на нещодавнім засіданні.

Зокрема, першочерговим завданням, яке поставив перед собою український уряд, завершити перехід українських сил безпеки та оборони на стандарти НАТО.

Одним із таких заходів буде відмова від призову на військову службу у вигляді довоєнної України. Основою нашої оборони буде професійна армія.

В Україні буде створено декілька груп резервістів. Усі військовослужбовці проходитимуть постійну обов’язкову підготовку за певними військовими спеціальностями.

Ще однією складовою нової української армії стане розвиток військово-промислового комплексу (ВПК).В Україні буде нарощуватися виробництво озброєння та військової техніки.

Крім того, будуть запущені нові програми та проекти. Шмигаль зазначив, що приватні компанії мають стати офіційними партнерами держави у сфері ВПК.

Також, за словами Прем’єр-міністра України, на зустрічі також порушувалося питання військово-патріотичного виховання та створення системи національного опору. Прем’єр зазначив, що Україна буде сильна і незалежна держава.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.