Київстар оновлює умови обслуговування: нові тарифи та правила

Мобільний оператор Київстар знову оголосила про зміни в умовах обслуговування абонентів. Зокрема, багато тарифних планів зникають і замість них з’являються нові, більш дорожчі, але з кращими умовами. Так, нещодавно була анонсована нова патріотична лінійка від Київстар. Найдешевший тарифний план зараз в компанії коштує 175 гривень.

Також з 5 липня набули чинності інші оновлення, а саме, клієнти на контрактних тарифах зможуть підключати більше мегабайтів, які будуть доступні відразу після використання стандартного пакета. Після вичерпання всіх мегабайтів швидкісного інтернету у пакеті буде безлімітний інтернет з обмеженням швидкості до 0,8 Мбіт/с. Тому абонентам, який потрібний швидкий інтернет можуть замовити додаткових 500 Мб за 20 гривень, раніше така послуга коштувала 10 гривень, але в пакеті було 100 Мб.

Київстар запустив новий літній тариф

Також Київстар оголосив про запуск літнього тарифного плану «ВСІ РАЗОМ Сезонний». Його можна підключити лише до 31 серпня. Пакет включає в себе: домашній інтернет, 15 Гб мобільного інтернету, безліміт на дзвінки в мережі та 150 хвилин на інші номери, а також Суперсила Гігабіт.

Даний тариф буде дійсним й після 31 серпня, але підключити його уже не можна буде.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.