Цукерберг запустив свій Twitter: чи варто переходити Threads

Після низки сумнівних змін у Twitter компанія Meta запустила власний сервіс для мікроблогів під назвою Threads. У майданчика є кілька важливих переваг, але про повноцінну конкуренцію з «пташкою» поки що не йдеться.

Додаток та інтеграція з Instagram

При запуску Threads запропонує увійти за допомогою облікового запису Instagram* і імпортувати дескриптор (@username), ім’я, аватарку і біографію, що відображається. А заразом допоможе синхронізувати аудиторію: Threads* автоматично підпише вас на людей, яких ви відстежуєте в Instagram. Виходить, відразу після реєстрації користувач отримує масу фоловерів та підписок. У Instagram*-профілі з’являється бейдж із посиланням на обліковий запис Threads.

На головному екрані Threads є алгоритмічна стрічка. Цікаво, що в ній перемішані пости як від профілів, що відстежуються, так і інших відвідувачів сервісу. Відфільтрувати стрічку не можна.

Пост – це текстове повідомлення довжиною до 500 символів (у Twitter – до 240 без підписки Blue), яке може супроводжуватися фотографіями або відео. Хештеги поки не підтримуються, зате можна згадувати користувачів через @username. Назва сервісу відсилає до створення тредів – ланцюжка публікацій на одну тему. Така механіка добре знайома завсідникам Twitter.

Користувачі можуть відповідати на пости, ставити лайки та репостити. У той самий час автор може обмежити функцію відповідей. Для публікації можна сформувати посилання, щоб поділитись нею в іншому сервісі або месенджері.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.