ПриватБанк залишає українців без грошей через кредитки

Один з клієнтів ПриватБанку поскаржився, що банк розірвав з ним договір і заблокував рахунок де йому зачислялася зарплата. Така скарга була опублікована на порталі Мінфіну.

Так, за словами клієнта, йому приходить зарплата на рахунок ПриватБанку, але цього разу він нічого не отримав, оскільки банк розірвав з ним договір. При цьому він уточнив, що мав борг по кредитній картці і для погашення кредиту банк спочатку заблокував його рахунок, а потім з нього списав кошти, тим самим залишив його без копійки.

“Доброго Дня! Сьогодні мені нарахували зарплату, але я так зрозумів, що мій рахунок заблоковано, тому що я не маю доступу до нього. Також мені прийшло повідомлення, що у зв’язку з боргом по кредитній картці всі гроші будуть списані для його погашення, тобто ви мене лишили без грошей, а це взагалі не правильно” – написав клієнт.

У відповідь ПриватБанк пояснив, що діяльність банку відповідає вимогам чинного законодавства України та нормативно-правових актів Національного банку України, які регулюють відносини у сфері банківської діяльності.

Також у ПриватБанку підкреслили, що при розірванні ділових відносин клієнту надається можливість отримання власних коштів, після погашення заборгованості.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.