Підвищення тарифів на платіжні операції в терміналах Приватбанку

За вимогами Нацбанку в Україні посилять вимоги до операцій з платіжними терміналами. Тепер усі транзакції з 1 серпня повинні бути підтвердженні за номером мобільного телефону. Через що вартість операцій з банківськими терміналами зросте.

Один із засновників мережі City24 (ТОВ «Вент-Фінанс») зазначив – “Витрати клієнтів на оплату можуть зрости на кілька гривень. Якщо комісія на даний момент 12 гривень, то з 1 серпня за цю саму операції прийдеться заплатити 14-15 гривень. Для бізнесу це великі витрати – відправляти sms за платежем. Особливо з огляду на багато інших витрати: придбання/обслуговування сервера, додаткове обладнання, моніторинг транзакцій тощо. Остаточного рішення ще не прийнято. Але, скоріше за все, комісію доведеться підіймати на всі платежі в терміналах”

Таким чином підприємці планують покрити додаткові витрати, пов’язані з необхідністю надсилання повідомлення клієнту щодо ідентифікації та підтвердження операції для поповнення рахунку. Алгоритм проведення платежів зміниться: потрібно буде ввести номер мобільного телефону, а потім одноразовий код для підтвердження операції, отриманий в SMS.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.