Безкоштовний Інтернет від Київстар: хто може підключити

Мобільний оператор Київстар створює різні проекти, щоб допомагати українцям під час повномасштабної війни. Одним із таких проектів це безкоштовне підключення до інтернету у всіх бомбосховищах та наземних укриттях. В Київстар повідомляють, що підключили уже понад 1460 укриттів по всій країні, а проект коштував понад 690 тисяч гривень.

«Компанія закликає громадян використовувати укриття під час авіаударів і працює над тим, щоб мешканці залишалися на зв’язку з близькими та були в курсі подій», – йдеться у повідомленні «Київстар».

Щоб подати заявку на підключення бомбосховища або укриття до інтернету, необхідно звернутися за адресою wifi@kyivstar.net, вказавши свої контактні дані та адресу підключення. Технічні спеціалісти компанії оперативно зв’яжуться із заявником щодо можливості підключення та часу необхідного для виконання заявки.

Також компанія Київстар підключає до інтернету модульні містечка для внутрішньо переселених осіб. Усі мешканці Модульних міст можуть безкоштовно підключити інтернет від Київстар.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.