Вибрано найкращі бюджетні смартфони для покупки у 2023 році

У цій статті ми розберемо найкраще з найкращого в бюджетному просторі та допоможемо вам знайти недорогий смартфон, який не зробить дірку у вашому кармані.

OnePlus Nord N30

OnePlus Nord N30 за 10 000 гривень, який на сьогодні пропонує найкраще співвідношення ціни та можливостей завдяки потужному процесору Snapdragon 695 у поєднанні з 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4X. Він має 128 ГБ вбудованої пам’яті стандарту UFS 2.2 з можливістю розширення до 1 ТБ за допомогою карти microSD.

OnePlus Nord N30 оснащено 6,72-дюймовим РК-дисплеєм FullHD+ з частотою оновлення 120 Гц з отвором посередині для 16-мегапіксельної селфі-камери. На задній панелі розміщена основна 108-мегапіксельна камера з 3-кратним зумом без втрат. Також тут є два 2-мегапіксельні датчики: один макро і один датчик глибини.

До того ж він отримав швидку зарядку на 50 Вт, за допомогою якої батарея заряджається з 0% до 100% за 30 хвилин.

Google Pixel 6a

Google Pixel 6a має чудове програмне забезпечення. Також він перевершує бюджетну конкуренцію майже в усіх відношеннях, і це робить його чудовим вибором, якщо ви можете витратити трохи більше грошей.

За 12 000 гривень Pixel 6a пропонує одну з найкращих камер на будь-якому смартфоні, включаючи телефони, які коштують більш ніж удвічі дорожче. Pixel 6a має такий же потужний процесор Tensor, як і дорожчі телефони Pixel. Google також гарантує оновлення безпеки до літа 2027 року. Однак Pixel 6a поступається іншим нашим показникам за часом автономної роботи, і він не має роз’єму для навушників.

Samsung Galaxy A03s

При ціні лише 4 000 гривень, Samsung Galaxy A03s є найдешевшим телефоном у поточній лінійці Samsung, але він не працює як дешевий телефон. A03s досить швидкий, щоб переглядати веб-сторінки, надсилати повідомлення та грати в прості ігри. І незважаючи на низьку ціну телефону, Samsung не економить на оновленнях: A03s отримуватиме оновлення до початку 2026 року, тобто цілих чотири роки підтримки з моменту запуску, що нечувано для такого дешевого телефону.

Xiaomi Redmi Note 11

Цей бюджетний телефон працює на дивовижно швидкому процесорі Snapdragon 680. Його потрійна система камер, яка включає масивний датчик на 50 Мп, а також великий 6,43-дюймовий FHD+ AMOLED-екран із частотою оновлення 90 Гц також справляє насолоду.

Xiaomi Redmi Note 11 — це саме визначення бюджетного смартфона, який встановлює еталон для доступних телефонів у майбутньому. Ціна смартфону на українському ринку становить 7 000 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.