“Дія” повернула дуже корисний сервіс

У додатку “Дія” повернули сервіс, який був недоступний з початку війни. Йдеться про можливість зміни місця проживання онлайн.

В Мінцифрах повідомили, що за час відсутності сервісу його вдосконалили. Зараз сервіс працює в тестовому режимі і його перевіряють на функціонал

«Сервіс автоматизований. Змінюєте в застосунку місце проживання у власному або в житлі іншого одноосібного власника — дані в реєстр вносяться автоматично без втручання людини. тож ви отримаєте послугу блискавично », – йдеться у повідомлені

Щоб скористатися послугою необхідно: мати ID-картку або закордонний паспорт в “Дії”, мати податковий номер, бути старшим 14 років або старшим за 18 років, якщо ви змінюєте місце проживання дитини, також ви не повинні бути військовозобов’язаним, а право власності на житло повинно бути внесено до реєстру нерухомості з 2013 року.

Нагадуємо, що до кінця 2023 року в додатку Дія повинно з’явитися ще декілька довгоочікуваних сервісів, а саме: розмитнення авто та перереєстрація, документи про освіту, повернення вкладів у збанкрутілих банків.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.