Офіційно представлений RedmiBook 15E: потужне залізо за доступною ціною

Ще однією новинкою бренду став ноутбук RedmiBook 15E. Він отримав продуктивне залізо, АКБ із швидкою зарядкою та металевий корпус. Крім того, портативний ПК виявився досить доступною моделлю – принаймні на домашньому ринку.

Лептоп пропонується у двох конфігураціях: із процесором Core i7-11390H або Core i5-11320H. Об’єм оперативної пам’яті стандарту DDR4 в обох випадках становить 16 ГБ, твердотільного накопичувача – 512 ГБ. Його 15,6-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю Full HD підтримує технологію DC Dimming, що усуває ефект мерехтіння.

Серед інших характеристик моделі виробник відзначає металевий корпус (товщина 18,9 мм, вага -1,8 кг) та акумулятор на 46 Втч з функцією швидкого заряджання (50% за 30 хвилин). Акустична система ноутбука складається з пари 2-ватних динаміків з підтримкою об’ємного звуку DTS.

Redmi Book 15E оснащений повнорозмірною клавіатурою з ходом клавіш 1,5 мм, а також великим тачпадом, що розпізнає різні жести. Новинка вже доступна для замовлення в Китаї за ціною від 2899 юанів (близько $404), про її появу в інших регіонах інформації поки немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.