Київстар з 1 липня закриває ще сім тарифів: які пропозиції для абонентів

З 1 липня Київстар закриє сім тарифів, які уже застаріли, про це повідомляється на сайті компанії. Натомість мобільний оператор переведе абонентів на більш вигідніші тарифи з кращими умовами.

З 1 липня 2023 року користувачі Київстар більше не зможуть підключитися до тарифів: ВАШ Вибір, ВАШ Оптимум, ВАШ Комфорт, ВАШ Безлім, ВАШ Преміум, ВАШ Преміум+, ВАШ Максимум.

Абоненти зазначених вище тарифних планів отримають нову тарифну лінійку LOVE UA Бізнес. Перехід на нові тарифи буде автоматичним і безкоштовним. Абоненти отримають смс-повідомлення про нові умови обслуговування на свої смартфони.

Бізнес лінійка LOVE UA надасть користувачам більше інтернет-трафіку і хвилин на дзвінки на інші мережі, а також можливість здійснювати дзвінки за кордон. Також в лінійці LOVE UA є можливість підключити кілька SIM-карт(SIM для планшета і SIM для іншого телефону) до одного телефонного номера.

Тарифи бізнес-лінійки LOVE UA

Тариф “LOVE UA Світло” коштує 175 гривень. В тариф входить: 15 ГБ мобільного інтернету, 5 ГБ інтернету в роумінгу, 150 хвилин на інші номери.

Щомісячна плата за тариф “LOVE UA Пісня” становить 230 гривень, туди входить: 25 ГБ мобільного інтернету, 5 ГБ інтернету в роумінгу, 250 хвилин на інші номери.

Тариф “LOVE UA Сила” коштує 300 гривень. В тариф входить: 50 ГБ мобільного інтернету, 10 ГБ інтернету в роумінгу, 300 хвилин на інші номери.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.