Ощадбанк списує гроші у клієнтів з карт ПриватБанку

Ощадбанк списує кошти з банківських карт клієнтів, у тому числі з карток ПриватБанку. Таку скаргу була опубліковано на порталі Мінфін. Українець розповів, що у його дружини, яка використовувала карту Ощадбанку, як накопичувальну, списали гроші для погашення “боргу”. Крім того, Ощадбанк списав з картки ПриватБанку близько 14 тисяч гривень. Про яку саме заборгованість йдеться, банк не повідомив. Співробітник відділення, куди звернулася власник картки, зазначив, що картку було отримано в Луганській області, там же і нарахували борг, тому “де отримували картку, там і розбирайтеся”.

Обурені клієнти попросили виписку про стан рахунку в Ощадбанку, на що банк відмовив. Мобільний додаток «Ощад 24» відображає інформацію лише про фінансові операції за останні 12 місяців, без відображення стану рахунку.

Після інциденту гроші з картки Ощадбанку знову зникли. Також почалися збої в роботі мобільного додатку Ощад24.

“Після походу в банк, додаток 2 дні “штормило” – інформація про поточний стан рахунку змінювалася кожні кілька годин + за першу ніч рахунок “схуд” на 400 грн, в історії їх немає, куди вони поділися я не знаю. Зараз: кредитний ліміт 15300 , борг 15108.23, баланс 191.77 Два дні тому: кредитний ліміт -13400(мінус), баланс 840, борг 1569. День тому баланс був чотириста з дрібницями”, – сказано у відгуку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.