Київстар закриває ще сім тарифів: що чекає на абонентів

Уже з 1- го липня в Київстар не можна буде підключити низку тарифів, а саме: ВАШ Вибір, ВАШ Оптимум, ВАШ Комфорт, ВАШ Безлім, ВАШ Преміум, ВАШ Преміум+, ВАШ Максимум.

Абоненти зазначених вище тарифних планів отримають нову тарифну лінійку LOVE UA Бізнес. Перехід на нові тарифи буде автоматичним і безкоштовним. Абоненти отримають смс-повідомлення про нові умови обслуговування на свої смартфони.

При бажанні абоненти можуть змінити свій тариф пізніше за додаткову плату. Ознайомитися з тарифними планами Київстар можна в додатку так і на сайті компанії.

Тарифна лінійка бізнес-напрямку LOVE UA надасть користувачам більше МБ і хвилин на дзвінки на інші мережі, а також здійснювати дзвінки за кордон. Крім того, нові тарифні плани дозволяють підключити кілька SIM-карт (SIM для планшета та SIM для іншого телефону) до одного телефонного номера.

Найдешевший тариф LOVE UA Світло. За 175 гривень на місяць ви отримаєте 15 ГБ мобільного інтернету, 5 Гб інтернету в роумінгу, безліміт на дзвінки в середині мережі та 150 хвилин на інші мобільні оператори.

З іншими тарифами лінійки LOVE UA можна ознайомитися на сайті або в додатку Київстар.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.