В Telegram представили функцію Stories, як в Instagram

Творець Telegram повідомив про підготовку появи нової функції, вже знайомої користувачам соціальних мереж. Він показав, як нововведення виглядатиме після чергового апдейта месенджера, і розповів про всі особливості його реалізації.

“Історії” будуть виглядати так само, як у популярних соцмережах: над списком чатів з’явиться панель з кружками, в якій можна подивитися публікації своїх контактів і записати свою: додати відео, картинки, підписи та інші елементи. У користувачів також буде можливість ставити реакції та залишати коментарі, як і у звичайних чатах.

Протягом багатьох років наші користувачі просили нас впровадити Stories в Telegram. Більше половини всіх запитів функцій, які ми отримуємо, пов’язані зі Stories. Спочатку ми були проти цього, тому що Stories вже є всюди. Однак Telegram не був би Telegram, якби ми не слухали наших користувачів і не впроваджували інновації у існуючі формати», – розповів Павло Дуров у своєму Telegram-каналі.

До інших можливостей функції увійдуть встановлення таймера доступності публікації (6, 12, 24 або 48 годин), визначення кола глядачів (все, тільки контакти, кілька контактів, одна людина) і можливість приховати контент будь-якого контакту. Крім того, Павло Дуров анонсував функцію репоста повідомлень у Stories: за його словами, це дозволить контенту завіруситися в Telegram набагато простіше.

Реліз оновленої версії месенджера із функцією Stories відбудеться на початку липня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.