Київстар примусово закриває ще сім популярних тарифних планів

В компанії Київстар попередили своїх абонентів про закриття низки тарифних планів. Замість старих тарифних планів, Київстар переведе їх на нові з більш вигіднішими умовами.

Київстар постійно аналізує потреби користувачів у послугах зв’язку, такий аналіз дає змогу сформувати пропозиції, які найкраще відповідають потребам споживача.

Отже, з 1-го липня 2023 року Київстар припиняє наступні тарифні плани: ВАШ Вибір, ВАШ Оптимум, ВАШ Комфорт, ВАШ Безлім, ВАШ Преміум, ВАШ Преміум+, ВАШ Максимум. Абонентам, які користувалися вище перечисленими тарифними планами буде запропонована нова лінійка тарифів LOVE UA Бізнес, які найкраще відповідають профілю споживання послуг та умовам ринку – перехід на них буде автоматичним та безкоштовним. Абоненти отримають текстове повідомлення про нові умови обслуговування.

Тарифна лінійка бізнес-напрямку LOVE UA розширює можливості спілкування, гнучкого режиму роботи та ведення бізнесу в Україні та за кордоном. Бізнес-лінійка LOVE UA дає більше МБ даних і хвилин для інших мереж, а також можуть використовуватися для дзвінків у популярні напрямки за кордоном (Польща, Італія, Чехія, Німеччина, Узбекистан, Ізраїль, США, Канада, Китай тощо).Також новий тарифний план дає змогу підключати кілька SIM-карт для одного телефонного номера (SIM-для планшета та SIM-для іншого телефону) та і т.д

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.