Xiaomi припинила оновлювати ще 7 смартфонів, причому для них вже була готова MIUI 14

Xiaomi припинила оновлювати Redmi Note 9, Redmi 9, Redmi 9A, причому для них вже була готова MIUI 14. Також Xiaomi припинила програмну підтримку Redmi 10X/10X 4G, Redmi 10X Pro, POCO F2 Pro та Redmi K30i 5G. Ресурс XiaomiUI, який регулярно відстежує нові прошивки для смартфонів Xiaomi, зауважив, що компанія додала до переліку пристроїв EOS (тобто апаратів, програмна підтримка яких припинена), чимало раніше випущених хітових моделей. Серед них Redmi 10X/10X 4G, Redmi 10X Pro, POCO F2 Pro, Redmi Note 9, Redmi 9, Redmi 9A та Redmi K30i 5G. XiaomiUI пише, що “те, що зробила Xiaomi, абсолютно неправильно і несправедливо”. Чому?

Справа в тому, що для Redmi Note 9 і Redmi 9 компанія вже випустила бета-версію MIUI 14, але додавання цих пристроїв до переліку EOS говорить про те, що вони більше не отримають жодних оновлень, і фінальна MIUI 14 для них не вийде. Це тим більше дивно з огляду на те, що XiaomiUI вдалося випробувати прошивку, і вона працює швидко, стабільно і плавно. Більше того, на момент включення цих моделей до переліку EOS компанія продовжувала тестувати оновлення.

Приблизно так само ситуація з Redmi 10X 4G (це китайський варіант Redmi Note 9): кілька тижнів тому для нього випустили нову бета-версію MIUI 13, але зрозуміло, що вона вже не буде фіналізована.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.