ПриватБанк додав ще один спосіб оплати в Приват24

ПриватБанк продовжує розвивати платіжну систему. До кінця червня банк має завершити повне оновлення мережі. ПриватБанк планує змінити кожен п’ятий POS-термінал на сучасний портативний термінал на платформі Android. Нові пристрої для прийому платежів відкриють більше можливостей для бізнесу. Новий термінал зможе працювати в разі дефіциту електроенергії.

В ПриватБанку зазначили, що завдяки запуску сучасної моделі POS -терміналу PAX a930, підприємці та бізнес, окрім звичних фінансово-сервісних операцій, можуть приймати платежі за біометричною технологією FacePay24 (« оплата обличчям »). Смарт POS модель PAX a930 працює на операційній системі Android.

Щоб скористатися цією функцією, спочатку потрібно встановити на смартфон оновлений додаток Приват24 і активувати FacePay24. Після цього потрібно зробити три селфі з різних ракурсів і прикріпити до фотографій певну банківську картку.

Щоб оплатити покупку, потрібно вибрати в терміналі опцію «Оплатити особою», подивитися на передню камеру терміналу та натиснути кнопку оплати. Після цього вам потрібно буде ввести PIN-код платіжної картки.

Розрахуватися таким способом можна в 75 торгових точках по всій Україні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.