Посилення мобілізації та наказ прибути всім в ТЦК в Києві

Оболонський ТЦК опублікував наказ, згідно з яким усі військовозобов’язані чоловіки повинні самостійно з’явитися до військомату, не очікуючи вручення повістки.

Про що йдеться у цьому документі

Загалом у наказі йдеться про те, що всі військовозобов’язані, які проживають у визначених районах повинні з’явитися в ТЦК для того, щоб стати на військовий облік.

Вимога також стосується тих, хто раніше не отримував індивідуальну повістку чи дзвінок з’явитись в військкомат. Наказ також забороняє призовникам змінювати місце проживання без дозволу ТЦК та СП.

Такі накази є стандартною процедурою в Івано-Франківську. Основна мета таких наказів, повторне оповіщення військовозобов’язаних явитися в ТЦК для уточнення військово-облікових даних.

За ухилення від призову та неявку у військкомати громадянам загрожують відповідальністю – штрафами у 1700-3400 гривень, а за повторне порушення – 3400-5100 гривень, для посадових осіб – штрафи у 3400-5100 гривень (за повторне порушення – 5100-8500 гривень), а також кримінальною відповідальністю (позбавлення волі від трьох до п’яти.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.