Популярний мобільний оператор запускає вигідні копійчані тарифи: встигніть підключити до 30 червня

Vodafone запустив вигідні тарифи для своїх абонентів, які можна підключити до 30 червня. Зазначається, що пропозиція діє для нових абонентів, які являються юридичними особами або ФОП. В акції також можуть брати участь номери, які переходять з передплаченого обслуговування на контрактне як новий корпоративний абонент. На тарифи діє знижка в 50 % на 12 місяців, якщо ви встигнете підключити її до кінця місяця.

Найдешевший тариф “Business Start” коштує 65 гривень або 780 гривень на рік, в нього входить – 5+5 ГБ інтернету,безліміт в середині мережі, 100 хвилин по Україні та Online Pass. Business Pro зі знижкою обійдеться 85 грн на місяць, в нього входить – 20+5 ГБ інтернету, безліміт в середині мережі, 150 хвилин по Україні та Online Pass.
Business Unlim 120 грн. на місяць за умови акції. До тарифу входить безлімітний інтернет, безліміт в середині мережі та 250 хвилин на дзвінки по Україні.

Всі умови обслуговування в тарифних планах Vodafone Red Business можна подивитися на сайті мобільного оператора та підібрати, який вам краще підходить.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.