Magmo Pro гаджет що може записувати телефонні розмови на iPhone

На Kickstarter представлений цікавий пристрій під назвою Magmo Pro. Новинка кріпиться до задньої сторони iPhone за допомогою магніту та дозволяє записувати телефонні розмови – при цьому абсолютно безкоштовно.

В арсеналі можливостей Magmo Pro є функція автозапису, відтворення та керування файлами за допомогою відповідної програми для iOS. Також пристрій оснащено трьома MEMS-мікрофонами, які записують звук одразу з кількох напрямків. За харчування Magmo Pro відповідає акумулятор на 500 мАг, який, за словами виробника, забезпечує запис дзвінків протягом кількох годин поспіль.

Для зберігання інформації передбачено 32 ГБ пам’яті, куди вміщується до 500 годин розмов. Також Magmo Pro сумісний із фірмовим зарядним пристроєм Lightning, а в комплект поставки входить кабель Lightning – USB Type-A, який можна підключити до комп’ютера. Індикатор поряд з портом повідомить користувачеві про час автономної роботи та статус виконуваного запису.

Пристрій доступний на краудфандинговій платформі Kickstarter і зараз зібрав понад $87 000 від спонсорів, що більш ніж відповідає початковій цілі в $5000. Очікується, що у продажу Magmo Pro з’явиться у жовтні поточного року за роздрібною ціною від $109 до $219 за пару.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.