Apple спростила самостійний ремонт iPhone та MacBook

Apple оголосила, що програма самостійного ремонту (Self Service Repair) з 21 червня буде доступна для лінійки iPhone 14 та додаткових моделей Mac, включаючи 13-дюймовий MacBook Air та MacBook Pro на базі Apple M2.

Власники цих отримали дозвіл на самостійний ремонт техніки з використанням офіційних запчастин, інструментів та посібників від корпорації. Apple також зробила простіше процес налаштування системи, що використовується для ремонту iPhone, включаючи заміну дисплеїв, акумуляторів та камер. System Configuration – це програмний інструмент після ремонту, який гарантує, що ремонт з використанням оригінальних деталей Apple було виконано правильно, а деталі працюють належним чином. Інструмент доступний безкоштовно всім користувачам.

Запуск конфігурації системи після ремонту дозволяє аутентифікувати оригінальні деталі Apple, оновлювати прошивку та калібрувати деталі для забезпечення максимальної продуктивності та якості. Крім того, для ремонту, пов’язаного з біометричною автентифікацією, такою як Touch ID або Face ID, конфігурація системи пов’язує біометричні датчики з модулем на материнській платі, щоб забезпечити безпеку пристрою та конфіденційність клієнтів.

Користувачі самообслуговування тепер можуть ініціювати налаштування системи, перевівши свої пристрої в режим діагностики та дотримуючись інструкцій на екрані. Користувачам не потрібно звертатися до служби підтримки самостійного ремонту, щоб виконати останній етап ремонту.

Самостійний ремонт також буде доступний для камери True Depth і верхнього динаміка для лінійок iPhone 12 та iPhone 13, а також для настільних комп’ютерів Mac з Apple M1 у США, Бельгії, Франції, Німеччині, Італії, Польщі, Іспанії, Швеції та Великобританія

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.