Київстар закриває ще одну популярну послугу

З 23 червня Київстар закриє «Додатковий пакет програм» для тих хто має підписку на тарифні плани «Все разом» та «Домашній Інтернет».

Ті, хто підключився до послуги, могли дивитися ТБ на кількох великих екранах з базовим пакетом ТБ Київстар.

Попри закриття “Додаткового пакета програм”, користувачі можуть продовжити користуватися пакетом Київстар ТБ одночасно на 5 різних пристроях у будь-якій комбінації: телевізорі, планшеті, смартфоні чи ноутбуці. такі переваги будуть надаватися безкоштовно.

Все, що вам потрібно зробити, це оплатити існуючий пакет ТБ і вибрати пристрій, на якому ви хочете його дивитися. Абоненти, які вже підключені до “Додаткового пакета програм”, одержать СМС про його відключення. Послуга припинить роботу з 23 червня.

Як відомо, абоненти Київстар можуть підключити кілька додаткових пакетів ТБ на вибір: «Дитячий», «Дорослий», «КіноХіт HD» і «Кіно+».

Додаткові пакети ТБ коштують від 50 грн до 100 грн. Їх підключення доступне активним користувачам Київстар ТБ.

Підключитися до послуг Київстар ТБ можна прямо на сайті компанії, обравши відповідний пакет. Щомісячна плата за перші 3 місяці після підключення становитиме 150 гривень для абонента, потім ця сума зросте і становитиме 200 грн на місяць.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.