Xiaomi дозволили встановлювати ігрові віджети та додали нові варіанти оформлення MIUI

MIUI постійно розвивається і навіть коли починає здаватися, що нічого нового розробники не вигадають, у користувачів з’являються нові функції. На цей раз смартфони Xiaomi отримали велике оновлення програми “Теми” для MIUI 14 (China), яка додає ще більше можливостей для налаштування робочих столів.

Далі я покажу як встановити та особисто оцінити новинки у глобальній версії MIUI.

Мною були підготовлені два архіви з файлами (посилання нижче), один з них включає ігрові віджети і кілька варіантів годин.

А в другому зібрані анімовані віджети зі всіх нових тем MIUI (China), щоб показати можливості, які отримали дизайнери в останньому оновленні.

Для встановлення створіть дві резервні копії “Робочого столу MIUI” (через пункт “Резервування та відновлення”).

Після цього, відкрийте завантажений архів з файлом і погоджуючись на заміну, скопіюйте файл резервної копії в папку MIUI – backup – Allbackup – папка з резервною копією.

Далі залишиться тільки повернутися в меню “Резервування та відновлення” та відновити копію “Робочого столу MIUI” у якій було замінено файл.

Крім цього, мені здалося цікавим додаток від стороннього розробника, який також дозволяє перетворити робочий стіл будь-якого Android смартфона.

Віджет повністю настроюється. Розмір, кількість значків, прозорість, розмір відступу та інші характеристики можна змінити на власний смак.

Для встановлення відкрийте Play Store і введіть у пошуку – Frequaw: Frequently used apps. Потім додайте віджет цієї програми на робочий стіл і налаштуйте, як забажаєте.

Які віджети ви використовуєте на своєму смартфоні частіше, ніж звичайно? Запитую, щоб підготувати великий архів за темами: Годинник, Автономність, Очищення пам’яті тощо.

Архів t.me/tehnofanua

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.