Офіційно представлено дуже бюджетний смартфон Xiaomi Redmi 12

Бренд Redmi провів презентацію нового смартфона Redmi 12. Новинка, представлена у доступному ціновому сегменті, виконана у строгому дизайні та оснащена збалансованим залізом. Компанія розповіла про всі характеристики пристрою та оголосила його роздрібну ціну.

Redmi 12 оснащений IPS-дисплеєм діагоналлю 6,79 дюйма з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 90 Гц. На задній панелі немає вираженого “острівка” блоку камер – кожен об’єктив розташований окремо. Основний модуль на 50 Мп доповнений 8-мегапіксельним шириком та макрооб’єктивом з датчиком на 2 Мп.

Смартфон збудовано на базі процесора MediaTek Helio G88. Він представлений у конфігураціях з 4 та 8 ГБ оперативної пам’яті, обсяг накопичувача становить 128 або 256 ГБ (можна розширити картою microSD). За автономність новинки відповідає акумулятор на 5000 мАг за допомогою 18-ватної швидкої зарядки.

Доповнюють список характеристик сканер відбитків пальців у кнопці увімкнення та захист корпусу IP53. Смартфон працює під керуванням Android 13 з оболонкою MIUI 14. На вибір покупця є три кольори корпусу: чорний, блакитний та сріблястий. У Таїланді новинка коштує від $153 (4/128 ГБ), ціна європейської версії, за наявними даними, становитиме від €199.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.