Cмартфони Xiaomi та Redmi з MIUI отримають 4 нові цікаві фішки

Кожна нова версія програмного забезпечення додає смартфонам новий функціонал та цікаві фішки. У цьому плані наступна версія операційної системи Android не стане винятком. І хоча тестування Android 14 знаходиться на стадії бети, деякі цікаві подробиці вже втекли до мережі. Інсайдери повідомляють, що з переходом на Android 14 beta 3 смартфони Xiaomi та Redmi отримують одразу 4 цікаві функції персоналізації.

Першою фішкою стане можливість персоналізації годинника. Практично кожен з нас по кілька разів на день дістає або бере в руки смартфон просто подивитися час. Тепер користувачам не потрібно задовольнятися тим, що їм надає розробник, вони можуть налаштовувати зовнішній вигляд годинника під себе, змінюючи шрифт та інші параметри.

Деякі нововведення не приживаються з першого разу. Компанія Google домогла підтримку ярликів на екрані блокування ще в Android 5, проте з оновленням Android 9 від цієї ініціативи було вирішено відмовитися. Ще через 5 великих оновлень, в Android 14, сповіщаються ярлики на локскрині.

У месенджері та соціальній мережі Telegram за замовчуванням використовуються шпалери, які складаються з невеликих мініатюрних зображень. В Android 14 вирішено використовувати щось подібне, ви зможете створювати власні шпалери, що складаються з емодзі.

Ну і останнім покращенням персоналізації, про яке відомо зараз, стане нова анімація при підключенні вашого смартфона до зарядки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.