На телевізорах з Android TV можна буде приймати дзвінки

Компанія Google випустила першу бета-версію Android TV 14. Примітно, що пошуковий гігант виявився від планів використовувати Android 13 в операційній системі для телевізорів, тому нова версія Android TV у своїй основі має Android 14. До цього моменту компанія в основному замовчувала ключові функції майбутнього релізу, так сталося і з поточним оновленням, яке вийшло без зайвого шуму і без будь-якого публічного анонсу. Розробники ще мають покопатися в системі, але дещо цікаве вже виявили. Йдеться про можливість приймати дзвінки на пристрої з Android TV 14.

Якщо хтось хотів приймати дзвінки на великому екрані, незабаром це стане реальністю. Дослідник Android Мішаал Рахман (Mishaal Rahman) виявив в Android TV 14 beta 1 докази того, що бета-версія системи отримала підтримку повідомлень про вхідні виклики. Більше того, Android TV 14 дозволить користувачам приймати ці виклики з підтримуваних програм на своїх телевізорах. Все це буде працювати в тому випадку, коли користувач здійснив вхід до свого облікового запису (такого ж, як на смартфоні). До речі, Android TV 14 – не єдина операційна система для телевізорів, яка отримає підтримку дзвінків. Apple днями також оголосила про плани додати FaceTime до tvOS 17 і Apple TV 4K.

Мішаал Рахман також розповів про деякі інші нововведення в Android TV 14 beta 1. Серед них додаткові параметри HDR, функції керування живленням та покращене керування аудіопристроями.

За його словами, у системі з’явилося налаштування якості зображення, яке дозволяє примусово використовувати формат HDR або SDR. Є режим енергоспоживання з параметрами “низький”, “помірний”, “високий” та “необмежений”, які обмежують мережеві функції. Нарешті, на панелі інструментів відображаються активні навушники та аудіопристрої Bluetooth. Це має суттєво спростити процес поєднання з ними.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.