Vodafone і lifecell надає українцям безкоштовний інтернет і зв’язок

Внаслідок того, що рашистами було підірвано Каховську ГЕС, мобільні оператори взялись допомогати українцям. В одній з соціальних мереж мобільний оператор Vodafone вказав про надання безкоштовних хвилин та інтернету. Отже, мешканці Херсонщини отримають 10 ГБ та 1000 хвилин для можливості підтримання звʼязку з рідними та друзями.

Пакет нарахується автоматично та буде дійсним протягом 30 днів. Залишок ви можете перевірити за допомогою мобільного додатку чи за номером *101*001# та *101*004# після натискання дзвінка.

Мобільний оператор «Київстар» також вказав, що своїм абонентам він надасть безкоштовні хвилини на дзвінки в мережі, а також SMS на всі телекомунікації мережі всередині країни. А мобільний оператор lifecell поділився, що абоненти Херсонської області, які знаходяться в зоні підтоплення, отримають пакети послуг без додаткової плати. У пакет входять 200 хвилин на дзвінки на всі номери в Україні, а також 20 ГБ мобільного інтернету, який можна використовувати протягом 7 днів.

Такі послуги отримають мешканці населених пунктів: м. Херсон, села Миколаївка, Ольгівка, Львове, Тягинка, Понятівка, Іванівка, Токарівка, Придніпровське, Содове.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.