Стали відомі 72 смартфони Xiaomi, які отримають прошивку MIUI 15 на базі Android 14

Багато власників смартфонів вважають, що розумний пристрій сам подбає про свою безпеку, а також стежитиме за виходом нових функцій. Що ж, частково все це правда, адже виробники зробили все можливе, щоб ми навіть непідготовлені користувачі могли отримати доступ до всіх необхідних функцій, докладаючи мінімум зусиль. Зрештою, багато людей не усвідомлюють, як функціонує електрика і за рахунок чого рухається автомобіль, що не заважає мільйонам і навіть мільярдам щодня користуватися благами цивілізації. І все ж таки, якщо ви приділите своєму телефону небагато часу, то зможете дізнатися про існування оновлень для операційної системи.

 

Так, якщо у вас апарат виробництва Apple, то ви можете сміливо розраховувати на тривалий життєвий цикл, оскільки виробник випускає операційну систему ще 5 років після старту продажів тієї чи іншої серії. Ви можете купити смартфон, який надійшов на прилавки магазинів 2 роки тому, але спокійно користуватися ним ще кілька років, оскільки яблучники подбають про вашу безпеку та стабільну роботу. Все це не означає, що проблем не буде, адже шахраї не сплять, але смартфони на Android у цьому плані менш надійні. Так, невеликі китайські компанії зовсім не думають про випуск оновлень для своїх продуктів, тоді навіть Xiaomi пропонує до трьох років офіційної підтримки. Але три роки – це флагмани, тоді як бюджетні апарати можуть розраховувати на рік, тоді як середняки, якщо пощастить, отримають прошивку на базі MIUI цілих двічі. Саме з цієї причини експерти радять купувати нову серію, навіть якщо ви не бачите в цьому жодного сенсу.

Наприклад, на перший погляд Redmi Note 10 Pro та Redmi Note 12 Pro мають незначні відмінності, але останній отримає два роки фори, тому беріть саме його. Десята серія виглядає непогано, але вже скоро випаде зі списку актуальних. До речі, це вже сталося, адже кілька днів тому інсайдери опублікували попередній список телефонів Xiaomi, які отримають нову операційну систему Android 14 на фірмовій прошивці MIUI 15. версією, а в результаті китайська компанія примудрилася зробити на її основі прошивку для кількох флагманів. Це: Xiaomi 12T, Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro та Xiaomi Mi Pad 6. На офіційному сайті ви можете знайти прошивку та завантажити її. Пам’ятайте, що всередині можуть бути помилки, тому поставтеся до завдання відповідально.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.