ПриватБанк виплатить 14165 гривень грошової допомоги сім’ям з дітьми: як отримати

В країні стартував новий благодійний проєкт, який спрямований на допомогу багатодітним сімʼям. Проєкт спрямовано на оздоровлення дітей у літній період. Адже фінансова установа також вважає, що навіть у такий складний час діти з особливими потребами заслуговують на соціальну увагу. Батьки, які виховують дітей з особливими потребами можуть відкрити спеціальну картку у будь-якому відділенні фінансової установи по всій Україні.

Сума такої допомоги від держави становить пʼять прожиткових мінімумів на кожну дитину віком від 6 до 18 років, а це 14 165 грн. На допомогу мають право:

  • сім’ї, які опинились у складних умовах;
  • проживають на тимчасово окупованій території;
  • проживають в зоні активних бойових дій;
  • малозабезпечені чи багатодітні сім’ї, діти з інвалідністю.

Кошти будуть нараховані саме на спеціальну картку, які потрібно буде використовувати за цільовим призначенням, тобто придбання путівки дитині в одному з оздоровчих закладів. Загалом, це табори та інші оздоровчі заклади, розташовані в Карпатах або в інших місцях.

Як ви зрозуміли, сім’ям не потрібно звертатися самим, щоб отримати таку допомогу. Якщо сім’я належить до однієї зі згаданих категорій, їй прийде сповіщення про можливість отримати гроші на оздоровлення дитини.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.