У ПриватБанку розповіли про “припинення” видачі готівки з карток

У ПриватБанку прокоментували скарги на те, що банк припинив видачі валюти з віртуальних доларових карток. Так одна з клієнток написала на порталі Мінфін- ” Поясніть, будь ласка. Ви написали, що з 1 червня взагалі не будете видавати кошти з віртуальних доларових карток, тільки безготівковий рахунок. Отже, є питання. 1- Навіщо взагалі ця віртуальна картка, якщо всі операції можна робити фізичною ? 2 – ви змушуєте всі абсолютно міжнародні переклади (RIA, western union, moneygram і тд) у обов’язковому порядку зараховувати на вашу валютну картку, що саме по собі вже незаконно і потім замовляти зняття валюти”

При цьому ще один клієнт зазначив, що в банку порушують свої правила такими діями, адже доларова віртуальна картка спочатку створювалася для того, щоб клієнт міг знімати з неї гроші.

“Де логіка – поясніть ситуацію – тепер зняти платіж western union неможливо без фізичної карти, бо немає сенсу його на віртуальну зараховувати, тому що ви ці гроші просто не станете видавати? Навіщо взагалі тепер ця віртуальна картка”, – додав клієнт.

У ПриватБанку не дали відповіді на жодну зі скарг.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.