У користувачів iPhone з’явилася вагома причина переходу на Android

Нещодавно дослідники з’ясували головні причини активного переходу користувачів Android смартфонів на iPhone. Втім, рух у зворотному напрямку теж існує, а в компанії Motorola вважають, що знайшли дієвий спосіб переманити яблучних фанатів на свій бік.

У розмові з виданням CNET Еллісон Йі, голова Motorola по роботі з продуктами в Північній Америці, розповіла, що 20% нових покупців складаних смартфонів Razr раніше користувалися iPhone. За її словами, жодна інша родина продуктів не привертала такої великої уваги з боку користувачів iPhone.

“Це безумовно сімейство пристроїв, до якого переходить найбільша кількість користувачів iPhone”, – сказала Еллісон Йі.

Щоправда, з цієї заяви не ясно, малися на увазі тільки пристрої Motorola або взагалі всі інші смартфони всіх брендів. У будь-якому випадку, якщо дані вірні, власники iPhone готові проміняти екосистему Apple на пристрої іншого форм-фактора заради кардинально нового досвіду користувача.

Але варто враховувати, що продаж складних смартфонів становить менше 2% від загальної кількості всіх смартфонів. Крім того, цього року спостерігається значне зниження попиту на такі гаджети, а безпосередньо частка Motorola на ринку «згиначок» становить трохи більше ніж 0%. Так що в натуральному вираженні кількість перебіжчиків з iPhone на апарати серії Razr не така велика.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.