Названо головні причини переходу користувачів з Android на iOS

Кілька тижнів тому дослідницька фірма Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) опублікувала звіт, згідно з яким відсоток користувачів iOS, що перейшли з Android, досяг найвищого значення з 2018 року. Наразі аналітики назвали головні причини, чому люди відмовляються від «зеленого робота» на користь «яблучного» рішення.

Більше половини людей, а саме 53%, які раніше використовували Android, а нині перейшли на iOS, кажуть, що головною причиною переходу стали проблеми з їхніми попередніми пристроями — вони мали недоліки, що впливають на досвід користувача. Це могли бути проблеми з мережею, низька автономність, поломка гаджета або банальне старіння.

Другою частою причиною серед 26% опитаних перебіжчиків стало бажання отримати від смартфона щось нове, наприклад, якіснішу камеру, аксесуари або інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача.

Ще 15% раптово заявили, що придбати iPhone виявилося дешевшим, ніж порівняний за можливостями смартфон на Android. Для порівняння, у США iPhone 14 Pro Max коштує від $1099, тоді як ціна Samsung Galaxy S23 Ultra стартує від $1199. Четвертим фактором для 6% став доступ до сервісів iMessage та FaceTime, щоб мати можливість підтримувати зв’язок із близькими та родичами, у яких iPhone.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.