Xiaomi представила чотиридверний розумний холодильник на 603 літри

Xiaomi розширила асортименти фірмової побутової техніки, випустивши новий холодильник Mijia Cross-Door 603L Ice Crystal Refrigerator. Новинка оснащена чотирма дверцятами зі скляним покриттям, стійким до подряпин та отримала функцію дистанційного керування за допомогою смартфона.

Внутрішній об’єм пристрою (603 літри) розділений на 8 відсіків, включаючи холодильний з можливістю регулювання температури та морозильний на 100 літрів. Також є відділення, призначені для зберігання свіжих продуктів, охолодження та заморожування. За потреби їх розмір можна регулювати.

Список особливостей моделі включає 360-градусну схему розподілу холодного повітря, інверторний компресор, датчики для визначення мінімальних коливань температури, а також висувні ящики з напрямними з нержавіючої сталі. На дверцятах холодильника встановлено РК-екран, що відображає корисну інформацію. Керувати налаштуваннями новинки можна за допомогою мобільної програми Mijia або вручну.

За заявою виробника, Mijia Cross-Door Ice Crystal Refrigerator 603L відрізняється мінімальним енергоспоживанням, а рівень шуму під час роботи холодильника не перевищує 36 дБ.

Xiaomi Mijia Cross-Door 603L Ice Crystal Refrigerator вже доступний для замовлення на ринку Китаю за ціною $777. Інформації про вихід новинки на світовий ринок поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.