Стала відома ціна на смартфон Xiaomi 13 Ultra: набагато дешевше, ніж очікувалося

У мережі з’явилася нова інформація про майбутній міжнародний запуск Xiaomi 13 Ultra. У двох європейських роздрібних торговців з’явився гаряча очікувана новинка, що вказує на ціни. У той час як раніше інсайдери стверджували, що Xiaomi 13 Ultra з’явиться в Європі за ціною 1499 євро, обидва роздрібні торговці вказують на значно нижчу ціну.

Також було відмічено, що в Європі буде запропоновано лише ультра -версія Xiaomi 13 з 12 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ. Все це робить новизну однією з найдорожчих андроїд-сартфонів.

Однак голландський роздрібний торговець Belsimpel та німецький Gomibo припускають, що Xiaomi 13 Ultra приїде в Європу дешевше, ніж очікувалося. У той час як інші роздрібні торговці пропонують імпортні китайські моделі, Belsimpel та Gomibo вже виклали європейські варіанти. Belsimpel має 512 ГБ Xiaomi 13 Ultra версію за 1299 євро. Gomibo має ту саму версію 1277 євро. Ретельєри вказують на те, що смартфон стане доступним протягом наступних 5-7 днів. Однак Xiaomi ще не оголосив про глобальну дату випуску.

У Китаї ціни розпочнуться від 875 доларів за версію 12/256 ГБ. Рейтинг клієнтів Xiaomi 13 Ultra на популярному сайті JD.com перевищив 99%.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.