Київстар попереджає абонентів про зміну тарифів з 1 червня

З 1 червня абонентів контрактних договорів та бізнес-користувачів зазнають певних змін.

Подробиці

В Київстарі вирішили обновити лінійку тарифів LOVE UA для свої абонентів, натомість в компанії запропонували наступні пропозиції :

LOVE UA Світло. Бізнес, LOVE UA Пісня. Бізнес, LOVE UA Сила. Бізнес – для абонентів корпоративного сегменту. Водночас для користувачів контрактних тарифних планів ВАШ Комфорт та ВАШ Безлім змінюються назви тарифів та покращується їхнє наповнення:

тариф ВАШ Комфорт змінює назву на LOVE UA Рух.Контракт, він отримує додаткові 50 хв для дзвінків на інші мережі, ще 40 ГБ для інтернету без обмеження швидкості та оновлення умов послуги Роумінг як вдома;

тариф ВАШ Безлім змінює назву на LOVE UA Успіх.Контракт та отримує оновлення умов послуги Роумінг як вдома. Окрім того, з червня стануть недоступними для підключення тарифні пропозиції, які втратили свою актуальність:

для контрактних абонентів – з 1.06 ТП LOVE UA. Контракт, з 5.06 Ваш вибір та ВАШ Оптимум;
для бізнес-абонентів – з 1.06 Ваш вибір, LOVE UA. Бізнес та ВАШ Оптимум.

Тому, якщо абонентам цікаві ці тарифні плани, їх можна підключити до 31.05 або 4.06 відповідно.
З 1 червня деяким абонентам буде запропоновано перейти на нові та більш кращі тарифи з можливістю підключення будь-якої кількості послуг через SuperPowers.

Усі передплатники, яких стосуються оновлені умови, отримають текстове повідомлення з деталями принаймні за 7 днів до зміни. Для отримання додаткової інформації ви можете набрати короткий номер 477*9.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.