Microsoft створила програму для повного резервного копіювання Windows 11

У поточній версії резервного копіювання відсутні можливості збереження налаштувань та особистих даних користувача. Корпорація Microsoft анонсувала аналог функції Time Machine, яку Apple пропонує з MacOS ще з 2007 року. Про це повідомляється в блозі Windows Insider у рамках випуску Windows 11 Insider Preview Build 23466. На відміну від поточної програми відновлення системи, програма резервного копіювання Windows 11 призначена для створення повноцінної резервної копії всіх відповідних даних користувача.

Таким чином нова програма зберігатиме встановлені програми, файли, фотографії, паролі, документи та налаштування. Microsoft додає, що програма також буде включати збереження конфігурації меню «Пуск» та панелі завдань, щоб забезпечити безперебійну роботу. Однак Microsoft надає гнучкість щодо того, які файли створюватимуться резервними копіями.

Варто звернути увагу на те, що на даний момент Microsoft пропонує лише резервні копії в хмарному сховищі, без можливості локального збереження. Оскільки компанія надає лише 5 ГБ безкоштовного сховища OneDrive, програма для резервного копіювання Windows 11 є ще одним засобом для платної служби передплати. Версія, що існує в даний час, також не може автоматично встановлювати заново програми, завантажені з Магазину Microsoft.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.