32-дюймовий телевізор у холодильнику: оголошено ціну та дату виходу Samsung Bespoke Family Hub Plus

Анонсований на виставці CES цього року холодильник Samsung Bespoke Family Hub Plus став доступним для попереднього замовлення за ціною 5000 доларів. При оформленні замовлення можна вибрати різні кольори та оздоблення для панелей холодильника. Холодильник з’явиться у роздрібних магазинах 7 червня.

 

Восьме покоління розумного холодильника Samsung Family Hub оснащене величезним (для холодильника) 32-дюймовим сенсорним екраном Full HD в порівнянні з 21,5 дюйма в попередній версії. Ця нова модель великого розміру також є першим холодильником Samsung із контролером розумного будинку Matter. За словами представників Samsung, у липні існуючі холодильники Family Hub версії 2.0 або новіші будуть оновлені для використання як контролери для нового стандарту розумного будинку Matter.

Samsung заявляє, що екран орієнтований використання сучасних соціальних платформ і додатків, які демонструють вертикальний контент. Крім того, холодильник підтримує сервіс Samsung TV Plus з більш ніж 270 каналами в режимі картинка-в-картинці.

Екран також можна використовувати для оформлення замовлень та перегляду рецептів. Крім того, за його допомогою можна керувати системами розумного будинку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.