Що робити, коли телефон став погано ловити інтернет Киевстар, Vodafone і lifecell

Незалежно від того, чи є у вас iPhone чи Android, кілька простих хитрощів допоможуть запобігти перерваним викликам, ненадісланим текстовим повідомленням і надповільному Інтернету.

Якщо у вас поганий мобільний сигнал, тоді ось кілька порад і хитрощів, якими ви можете скористатися, щоб покращити сигнал мобільного телефону.

Випробуваний підхід увімкнення режиму польоту, очікування кількох секунд, а потім його вимикання безперечно може допомогти з прийомом, але це не завжди працює. Якщо цього не відбувається, потрібно вдатися до більш радикальних заходів, як-от вийняти SIM-карту або скинути налаштування мережі.

Налаштування вашого телефону можуть допомогти вам отримати кращі послуги стільникового зв’язку, але є й інші прийоми для покращення сигналу, навіть не торкаючись програмного забезпечення телефону.

Рухайтеся так, щоб між вашим телефоном і будь-якими стільниковими вежами зовні не було перешкод . Це може включати відступ від металевих предметів або бетонних стін, які вбивають прийом. Замість цього підійдіть до вікна або вийдіть на вулицю, якщо це можливо.

Зніміть чохол з телефону . Не завадить зняти будь-який чохол, який у вас є на телефоні, особливо якщо він товстий, щоб антену телефону нічим не закривати та отримати кращий сигнал.

Переконайтеся, що ваш телефон заряджений . Пошук і підключення до потужнішого сигналу споживає енергію, тому, якщо заряд батареї телефону вже розряджений, вам може бути важко отримати хороше обслуговування.

Завжди починайте з увімкнення та вимкнення режиму польоту
Вимкнути та знову ввімкнути з’єднання телефону – це найшвидший і найпростіший спосіб спробувати вирішити проблеми із сигналом. Якщо ви переходите з одного місця в інше, перемикання режиму польоту перезапускає мобільну мережу, що змушує смартфон знаходити найкращий сигнал.

Якщо це не допомогло, перезавантажте телефон

Наші телефони — це мініатюрні комп’ютери, і іноді ви можете вирішити такі проблеми, як з’єднання з мережею, просто перезавантаживши їх.

Вийміть SIM-карту на деякий час
Ще один крок усунення несправностей, який може допомогти, — це вийняти SIM-карту, а потім знову вставити її в телефон. Якщо SIM-карта забруднена, очистіть її. Якщо вона має будь-які фізичні дефекти, можливо, вам доведеться її замінити.

Скиньте налаштування мережі
Іноді все, що вам потрібно, це чистий лист, щоб вирішити неприємну проблему з підключенням. Оновлення налаштувань мережі телефону є одним із способів зробити це. Але пам’ятайте, що скидання налаштувань мережі також призведе до скидання всіх збережених паролів Wi-Fi.

Якщо нічого не допомагає, спробуйте підсилювач сигналу
Якщо після виконання всіх наших кроків з усунення несправностей ви все ще не можете підтримувати хороший сигнал – спробуйте підсилювач. Підсилювач сигналу отримує той самий стільниковий сигнал, який використовує ваш оператор, а потім підсилює його рівно стільки, щоб забезпечити покриття в кімнаті або всьому будинку.  Великим мінусом тут є вартість такого пристрою.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.