Новий телевізор Huawei Vision Smart TV 3 з ІІ-камерою стежить за поставою власника

У сімействі техніки HUAWEI чергове поповнення – розумний телевізор Vision Smart TV 3. Він оснащений камерою, яка вміє розпізнавати людей – компанія розповіла, навіщо потрібна ця функція, і як вона покращує враження від перегляду фільмів та іншого контенту.

HUAWEI Vision Smart TV 3 випускається у двох розмірах: з матрицею діагоналлю 65 та 75 дюймів. Роздільна здатність в обох випадках становить 4K, частота оновлення – 240 Гц. Фірмова технологія AI Vision забезпечує підстроювання зображення (контрастності, яскравості та насиченістю) під тип контенту, що відображається на екрані. Усього доступно 11 різних сцен з відповідними передустановками.

Ще одна особливість моделі – наявність фронтальної камери. Її роздільна здатність становить 12 Мп, кут огляду – 115 °. Вона оснащена власним блоком NPU, який обробляє відеопотік, що надходить з об’єктива: розпізнає людину в кадрі, положення її суглобів і час перебування без рухів. На основі цих даних телевізор нагадує дорослим та дітям про необхідність рухатися або тримати поставу.

Крім того, за допомогою камери розумні алгоритми підлаштовують зображення під людину, що рухається перед екраном — правда, промоматеріали не уточнюють, які саме характеристики картинки модифікуються. Новинка доступна для замовлення на території за ціною $638 за 65-дюймову версію. 75-дюймовий телевізор обійдеться покупцям $851. Про появу ТБ в інших регіонах інформації поки що немає.

RedmiBook 14 надійде у продаж у Китаї 22 травня за ціною від $567.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.