Київстар оновив популярну лінійку тарифів: якою буде ціна

Мобільний оператор «Київстар» знову радує своїх абонентів оновленими пропозиціями. Річ у тім, що оператор починаючи з 16 травня запустив оновлення в патріотичній лінійці LOVE UA. Зміни торкнулись тарифів LOVE UA Світло, LOVE UA Пісня, LOVE UA Сила та ВСІ РАЗОМ Сила. Але варто зауважити, що при цьому тарифний план “Без кордонів Лайт” припинив своє існування.

Отже, клієнти даних пропозицій отримають безлім на дзвінки у мережі, збільшену кількість хвилин на розмови на номери інших мобільних операторів та більше гігабайтів мобільного інтернету.

Наприклад, тарифи LOVEUA Світло та LOVEUA мають 150 та 250 хвилин для дзвінків на будь-які мобільні та фіксовані мережі в Україні, а також 15 та 25 ГБ трафіку мобільного інтернету. Абоненти тарифу LOVEUA Сила отримають вже  300 хвилин на дзвінки на номери інших мобільних операторів та 50 ГБ мобільного інтернету.

В рамках тарифів буде покращено умови послуги «Роумінг як вдома», яка тепер має більшу кількість гігабайтів для мобільного інтернету в роумінгу.

LOVEUA Сила входить 10 ГБ трафіку за кордоном, а абоненти тарифу ВСІ РАЗОМ Сила навіть матимуть доступ до платформи кіно та телебачення “Київстар ТВ”. Перейти на нові тарифи Київстар можна у додатку “Мій Київстар”, на сайті компанії, за номером 477*1 або у будь-якому магазині мобільного оператора.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.