Дизайнер показав мобільну Windows 11

Автор численних концептів різних версій операційних систем з YouTube-каналу AR 4789 представив своє бачення того, як міг би виглядати Windows 11 для смартфонів, якби в 2019 році Microsoft не припинила підтримувати мобільне відгалуження своєї ОС.

Нова концепція передбачає відомий інтерфейс користувача, але оптимізований під невеликі екрани смартфонів і сенсорне управління. З цікавого можна відзначити динамічні віджети, провідник кишенькового розміру, панель завдань і фірмове меню «Пуск», що зберігає ключові особливості ПК-версії. Автор також показав, як можна незвичним чином реалізувати багатозадачність у системі у вигляді вкладок. Налаштування взагалі практично ідентичні настільному аналогу. Не забув дизайнер і про традиційний синій екран смерті. Більше того, він навіть передбачив можливість створення кількох робочих столів.

Наразі немає жодних передумов для повернення Microsoft до роботи над мобільною операційною системою. Редмондська корпорація зараз зайнята розвитком своїх сервісів на Android та iOS.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.