Як отримати карту єВідновлення від ПриватБанку: що вона дає

На жаль, в результаті повномасштабної війни багато громадян залишились зі зруйнованим житлом, або взагалі без своїх домівок. Проте держава буде матеріально допомагати таким українцям. Для цього потрібно подати заяву на отримання компенсації за допомогою державного порталу «Дія». А потім необхідно відкрити банківський рахунок «єВідновлення» в одному з банків-партнерів.

Для того, аби оформити картки в «Приват24»перейди до вкладки «Гаманець» знайти розділ «Додати». Потім вам необхідно обрати «єВідновлення». Після того як ви відкрили карту, ви зможете подавати заявку на отримання компенсації. На цю карту можуть надходити виключно цільові кошти для відновлення пошкодженого житла. Термін дії картки – 12 місяців.

Майте на увазі, що дані кошти можна витратити лише у безготівковій формі, а придбати можна лише будівельні матеріали та замовити ремонтні послуги. Список партнерів-учасників, де можна придбати будівельні матеріали та послуги, наповнюватиметься поступово та представлений на сайті послуги https://erecovery.diia.gov.ua/. Контроль коштів здійснюватиметься через дозвіл витрат на МСС-код.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.