Офіційно анонсовано 4K-проектор XGIMI RS Pro 3 з подвійним джерелом світла

Компанія XGIMI представила новий проектор RS Pro 3, який, за її словами, став флагманом у своїй серії. Пристрій отримав набір просунутих технологій, що дозволяють значно покращити якість зображення, регулюючи параметри зображення залежно від умов освітлення.

Згідно зі специфікацією, яскравість світлового потоку новинки становить до 2500 люменів (за стандартом CVIA). Крім того, заявлено охоплення 95,5% колірного простору DCI-P3 і більше 99,9% Rec 709. В основі пристрою лежить чіп MediaTek MT9679 у зв’язці з 4 ГБ ОЗУ та накопичувачем на 128 ГБ. Проектор підтримує роздільну здатність 4K та стандарт Dolby Vision.

Однією з головних особливостей XGIMI RS Pro 3 виробник називає технологію Dual Light, яка дозволяє використовувати одразу два джерела світла – світлодіодний та лазерний. Тим самим досягається стабільний показник яскравості картинки та широка кольорова гама.

Крім того, компанія підкреслює, що в конструкції пристрою використовуються технології, що покращують яскравість проекції за рахунок динамічної діафрагми, забезпечуючи чітку картинку навіть за денного освітлення. Набір інтерфейсів новинки включає порти USB 3.0 та HDMI 2.1.

Проектор XGIMI RS Pro 3 вже доступний для замовлення в Китаї за ціною $1338, старт продажів намічений на 30 травня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.