6000 гривень від Червоного Хреста: українські біженці ще можуть отримати допомогу

Українці, які зараз перебувають в одному з міст Польщі, зможуть знову отримати допомогу від організації Червоного Хреста: Сума допомоги складає 6000₴. Наприклад, зараз подати заявку на отримання допомоги зможуть переселенці, які перебувають у місті Познань. Заявку необхідно подати до 12 травня включно. Для цього є наступні умови:

  • громадяни залишили Україну після 1 жовтня 2022 року (включно) через військовий конфлікт;
  • зараз перебувають у Познаньському повіті (м. Познань);
  • не отримували фінансову допомогу від інших гуманітарних організацій (наприклад, OOH, МСК, Лютеранська Всесвітня Федерація, Фонд ADRA (Польща), Польська гуманітарна акція, Polskie Centrum Pomocy Międzynarodowej (PCPM);
  • мають домогосподарство з поганими умовами проживання;
  • мають домогосподарство із середнім доходом, що дорівнює або менше 2,450 злотих.

Для того, аби отримати допомогу необхідно в першу чергу визначити главу сім’ї, яка подасть заявку. Далі необхідно підготувати документи всі членів сім’ї разом з фото. Наступним кроком є завантаження мобільного додатку IFRC. В мобільному застосунку необхідно створити обліковий запис та додати дані всіх членів сім’ї. Якщо можливості подати заяву в додатку немає, то ви можете звернутись до відділення Червоного Хреста у місті: ul. Górna Wilda 99 AB, 61-563 Poznań, яке працює з 8:00 до 15:00 з понеділка по п’ятницю. Крім того, працює гаряча лінія  за номером: +48 800 088 136.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.