Офіційно представлено саму дешеву 90-дюймову версію телевізора Xiaomi Mi TV ES Pro

Xiaomi випустила нову модифікацію флагманського телевізора Mi TV ES Pro, яка стала найбільшою у рамках фірмової серії. Крім величезної діагоналі та високої частоти оновлення, ТБ може похвалитися великою яскравістю, просунутою акустикою та підтримкою актуальних ігрових технологій.

90-дюймова новинка з роздільною здатністю екрану 4K позиціонується як геймерська модель. Пікова яскравість підсвічування дисплея за допомогою Dolby Vision складає 1000 кд/м2. Два порти HDMI 2.1 дозволяють підключити до телевізора ПК або ігрову консоль, а режиму низької затримки (ALLM) та змінна частота оновлення (VRR) покликані покращити ігровий досвід власників.

Апаратна платформа новинки представлена процесором з ядрами ARM Cortex-A73 та 4 ГБ оперативної пам’яті у поєднанні з накопичувачем на 64 ГБ, програмна – операційною системою Android TV. Доповнюють список характеристик моделі стереодинаміки з підтримкою Dolby Atmos, два порти USB для периферії, а також Ethernet та оптичний аудіовиход для підключення зовнішньої акустики.

Xiaomi Mi TV ES Pro 90 вже надійшов у продаж у Китаї за ціною $1442.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.