ChatGPT порадив, який смартфон Xiaomi краще купити

Наша редакція вирішила спитати у ChatGPT (бот зі штучним інтелектом), який смартфон Xiaomi краще купити. У експерименту була проста мета – зрозуміти наскільки його відповіді збігатимуться з нашою.

Питання до штучного інтелекту було сформульовано так:

Який смартфон Xiaomi, Redmi, Poco ти вибрав би для покупки з ціною до (далі вказувалася вартість), якби був людиною?

Смартфон до 10000 гривень

Першим був Poco X3 NFC з плюсів якого, ChatGPT позначив довгий час роботи, дисплей з підвищеною частотою оновлення та ціну, яка набагато нижча за позначені мною цінові рамки. Далі йшов Redmi Note 10 Pro, який бот вважав ідеальним за співвідношенням ціни та характеристик. І тут я повністю згоден, адже якщо заплющити очі на те, що MIUI 15 цей смартфон не отримає, то для повсякденних завдань його продуктивності вистачить на кілька років.

Останнім у списку смартфонів Xiaomi за 10000 гривень був Redmi Note 9 Pro і тут наші думки розійшлися, тому що я вважаю, що і дизайн, і характеристики не дотягують до рівня мінімально прийнятних за означену вартість.

Смартфон до 14500 гривень

У цій категорії ChatGPT також виділив три смартфони: Xiaomi Mi 10T Pro, Poco F3, Xiaomi Mi 11 Lite. Мені залишалося тільки подумки погодитися, адже Poco F3 і Mi 11 Lite досі актуальні і є вкрай вдалими моделями від Xiaomi. Mi 10T Pro мені не довелося використати довгий час, тому сподіваюся на відгук власників у коментарях на тему актуальності його придбання.

Смартфон до 23000 гривень.

Тут відповідь ChatGPT змусила посміхнутися, адже база його знань обмежується (поки що) 2021 роком, тому бот назвав: Redmi K40 Pro Plus, Xiaomi 11 Pro та Xiaomi 11 Ultra. Зрозуміло, маючи на руках 23000 гривень, вибір сучасного смартфона Xiaomi обмежився б Xiaomi 13 і Poco F5 Pro, але Xiaomi 11 Ultra залишається цілком хорошим варіантом, але за менші гроші.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.