Грошова допомога українцям, які втратили дохід через війну: хто може отримати

Через війну багато українців втратили свій бізнес, чи зазнали величезних фінансових втрат. Але таким людям дадуть фінансову допомогу для відновлення джерела доходу.

Мова іде про про жителів Іванківської громади, що в Київській області. Вони отримають фінансування від парламенту Данії.

Багато жителів мікрорайону зазнали значних матеріальних збитків. Мова іде про засоби виробництва , техніку,споруди, худобу тощо. Більшість сімей втратили під час війни основне, якщо не єдине джерело доходу. Багато з цих людей потребує відносно не великі гроші, щоб стати на ноги і розвивати свій бізнес. Тому фінансова допомога Датської ради буде для них неоціненною допомогою.

Розмір допомоги залежатиме від мети на яку її беруть. Фізичні особи отримають до 40 000 гривень:

Відновити особисте господарство;
Створити або розширити бізнес і\або бути самозайнятим.

Офіційно зареєстровані підприємці можуть розраховувати на більші суми.

Водночас громадяни, які розглядають можливість відкриття власної справи та бажають отримати фінансування, мають подати власний бізнес-план.

До речі, допомогти можна як постійним мешканцям Іванківської громади, так і зареєстрованим у ній переселенцям. Хто ще не подав заявку, поспішайте: прийом заявок закінчується 11 травня.

Подати заявку на фінансову допомогу можна за посиланням: https://ee.humanitarianresponse.info/x/FTxujU02?fbclid=IwAR1p8R_Gj-g4sHOJBU2si2Tww-i_dzS9Ha19roeZNnh2MhE3u9-pHj9

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.