В “Дію” додадуть функціонал, який може налякати українців

Михайло Федоров анонсував нову послугу в державному порталі «Дія», яка може налякати українців. Міністр повідомив, що Мінцифри співпрацює разом з OpenAI, аби автоматизувати відповіді на запитання українців. Тому, вже незабаром українці зможуть скористатись віртуальним помічником на ім’я Надія, яка значно покращить ваше життя. Помічник, наприклад, зможе знайти найближче відділення ЦНАПу та вказати його послуги.

Скоріше за все, чат буде залучений до роботи з контакт-центром Мінцифри. Далі бот буде впроваджуватись для аналізу послуг, за якими звертаються громадяни України, щоб додавати їх до електронних сервісів держави. Це віртуальний помічник нового покоління. Міністерство спілкується з компанією OpenAI, щоб максимально автоматизувати та зробити зрозумілою мовою відповідь на будь-яке ваше запитання. Міністер зазначив, що при розробці даної системи в пріоритеті є безпека особистих даних користувачів, адже послуга буде використовуватись без ваших особистих даних.

Крім того, Міністерство активно веде переговори, аби залучити до державного порталу технології штучного інтелекту. Їхньою метою є надання можливості ШІ швидко та зрозуміло відповідати на запитання про державні послуги та операції.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.