Офіційно вийшов новий смартфон Xiaomi 13

Поряд зі спеціальними версіями топового Xiaomi 13 Ultra китайський виробник оголосив про випуск аналогічних варіантів і звичайного Xiaomi 13. Бажаючі виділитися з натовпу зможуть придбати базовий флагман у трьох яскравих кольорах.

Як і Xiaomi 13 Ultra, звичайний Xiaomi 13 тепер також пропонується у синьому, жовтому та оранжевому кольорах. Слід зазначити, що смартфон спочатку випускався у спеціальній версії з корпусом червоного, жовтого, синього, зеленого та сірого кольорів. Різниця в тому, що в ній задня кришка була скляною, а в новій версії використовується екошкіра, прямо як у топовому Xiaomi 13 Ultra.

Щодо технічних характеристик все без змін. У смартфона 6,36-дюймовий плоский екран роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 120 Гц, процесор Snapdragon 8 Gen 2, акумулятор ємністю 4500 мАч з підтримкою 67-ватної проводової і 50-ватної бездротової зарядки, 5 Мп з 3,2-кратним зумом та ультраширококутна камера на 12 Мп.

Спеціальна версія із задньою кришкою з екошкіри випускається в єдиній модифікації з 12+512 ГБ пам’яті за ціною 724 долари. Поки що оголошено про доступність лише у Китаї. Примітно, що Xiaomi 13 Pro таких яскравих кольорів не заявлено.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.